Toate scolile
Select one...
 • Selectati taraSelectati tara...
 • Australia (2)Australia (2)australia
 • Austria (3)Austria (3)austria
 • Canada (7)Canada (7)canada
 • Cehia (1)Cehia (1)cehia
 • China (1)China (1)china
 • Cipru (1)Cipru (1)cipru
 • Elvetia (14)Elvetia (14)elvetia
 • Franta (5)Franta (5)franta
 • Germania (10)Germania (10)germania
 • Irlanda (0)Irlanda (0)irlanda
 • Italia (1)Italia (1)italia
 • Marea Britanie (71)Marea Britanie (71)marea_britanie
 • Noua Zeelanda (4)Noua Zeelanda (4)noua_zeelanda
 • Portugalia (1)Portugalia (1)portugalia
 • Romania (0)Romania (0)romania
 • Singapore (0)Singapore (0)singapore
 • Spania (3)Spania (3)spania
 • Statele Unite (14)Statele Unite (14)statele_unite
 • Tailanda (1)Tailanda (1)tailanda
 • Turcia (1)Turcia (1)turcia

Ce zic elevii si parintii

Profesionalismul de care ati dat dovada ne-a convins pe deplin de calitatea serviciilor pe care le oferiti.  
Ana Alina Haiduc, Bucuresti
Ma numesc Monica Popa-Tolontan si din septembrie, cu ajutorul vostru, studiez in Marea Britanie la Royal Russell School situata in Croydon.
E o noua experienta, care mi-a schimbat viata. Am intrat in contact cu un nou sistem de invatamant, diferit fata de cel romanesc, acesta concentrandu-se mai mult pe o specializare a elevului, astfel incat elevul, cand se indreapta spre a alege o facultate, are o viziune clara asupra viitorului.
Sistemul este orientat spre studiul instensiv, specializat (maxim 4 obiecte), incuranjand studiul iar rezultatele obtinute sunt pe masura. Primele rezultate A Levels au fost foarte bune si m-am imprietenit foarte repede cu colegii si profesorii, care tot timpul sunt dispusi sa te ajute.  
Monica Popa-Tolontan, Vaslui
Ma numesc Mihnea Daniel Petcu, sunt din Constanta si in toamna voi implini 12 ani.
Anul acesta am inceput sa studiez in Anglia, la Aysgarth Preparatory School. Aceasta este o scoala numai pentru baieti, cu varsta intre 8 si 13 ani. In aceasta perioada de timp, eu am studiat: Engleza, Franceza, Matematica, Stiinte ale Naturii, Latina, Istoria Angliei, Geografie, Stiinte ale Calculatorului, Religie, Arta si Tehnologie.
Cu toate ca este o scoala veche - din 1877 - este foarte curata, primitoare, iar salile de clasa sunt dotate cu aparatura de ultima ora. Piscina este acoperita si tot timpul apa este filtrata si schimbata. Profesorii sunt foarte blanzi si intelegatori, iar mie imi explicau foarte detaliat. Daca nu intelegeam puteam sa ii mai intreb si imi mai explicau inca o data.
Zilnic studiem 6 ore: 3 ore dimineata, iar dupa masa de pranz si activitatile sportive specifice sezonului, inca 3 ore de cursuri. Sambata studiem doar 3 ore iar dupa aceea avem programe distractive. La fiecare sfarsit de saptamana avem alt program, mergem in excursii, parcuri de distractii, filme, muzee, asa ca nu este timp de plictiseala.
Mancarea de aici este foarte buna. Se mananca natural si foarte sanatos. Marea majoritate a produselor alimentare sunt luate de la fermele din imprejurimi.
Nu se compara din nici un punct de vedere cu scoala din Romania! Eu sunt foarte bucuros ca am ocazia sa studiez aici si sa traiesc intr-o alta lume - lumea normala.
Cu toate ca la inceput mi-a fost dor de casa, cu ajutorul si cu sprijinul pe care mi l-au acordat toti cei de la scoala, am reusit sa ma descurc foarte bine."  
Mihnea Petcu, Constanta
I just wanted to say thank you for everything. Maybe you don't realize, but you have changed my life forever. I am doing really great now in College. I am a straight A student. Thanksgiving is in a month, I know, but I decided to thank you now. I just wanted to let you all know that I will be grateful for the rest of my life. I had a dream and you helped me realize it.  
Vasile Siminitsky, Chisianu
Ne-am intors dupa calatoria noastra in Statele Unite si m-am gandit sa va scriu cateva randuri. Sa stiti ca l-am gasit foarte bine pe Horatiu, optimist, putin schimbat (in bine), mai responsabil si cu o alta viziune asupra lucrurilor.
In una din zile am vizitat scoala, ne-am intilnit cu directorul care ne-a vorbit foarte frumos de Horatiu si cu profesoara de matematica care era incantata ca-l are ca si elev. Acest lucru ne-a incantat si pe noi, nu numai pe Horatiu. In acea zi am participat si la un meci de baschet, unde am vazut conditii adevarate de sport in scoala.  
Steliana Ilea, Cluj
Hi, Believe it or not it's easier for me now to write in English than Romanian. I guess it's in my blood. Anyway, I'm writing to say I'm already home and to thank you for a great time. I gained great friends and a neat experience. I've been to New York (where I saw and met Julia Roberts and Bradley Cooper on Broadway), to Florida, to Washington DC and almost all over Virginia. It's been a cool period in my life and I had a nice school experience. Overall my school time has been really close to perfect and I say thank you for contributing to it.  
Dana Cojocari, Chisinau
Acum am terminat "sfertul" de semestru si e foarte bine. Mediile sunt destul de mari. Cam A pe linie (99-chimie, 100-mate, 99-chineza, 93-engleza) si perfect attendance. In rest am prieteni dar nu pot sa socializez in afara scolii pentru ca nu am voie sa conduc ... Am dat PSAT acum si am facut zic eu foarte bine si ma pregatesc pentru SAT pentru primavara. Vreau sa studiez la Harvard.  
Andra Nicolau, Buzau

Dintre scoli

Institut Monte Rosa
Infiintata in 1874, Institut Monte Rosa este o scoala mixta, pentru elevi cu varsta intre 9 si 19 ani. Avand ca motto: “Virtute prin munca”, scoala promoveaza bunele maniere, respectul pentru ceilalti, spiritul de cooperare, dorinta de a face bine altora, onoarea, initiativa si, nu in ultimul rand, disciplina.  Institut Monte Rosa este localizat in Montreux, pe Lacul Geneva, la p (...) descrierea completa a scolii