Toate scolile
Select one...
 • Selectati taraSelectati tara...
 • Australia (2)Australia (2)australia
 • Austria (3)Austria (3)austria
 • Canada (7)Canada (7)canada
 • Cehia (1)Cehia (1)cehia
 • China (1)China (1)china
 • Cipru (1)Cipru (1)cipru
 • Elvetia (14)Elvetia (14)elvetia
 • Franta (5)Franta (5)franta
 • Germania (10)Germania (10)germania
 • Irlanda (0)Irlanda (0)irlanda
 • Italia (1)Italia (1)italia
 • Marea Britanie (71)Marea Britanie (71)marea_britanie
 • Noua Zeelanda (4)Noua Zeelanda (4)noua_zeelanda
 • Portugalia (1)Portugalia (1)portugalia
 • Romania (0)Romania (0)romania
 • Singapore (0)Singapore (0)singapore
 • Spania (3)Spania (3)spania
 • Statele Unite (14)Statele Unite (14)statele_unite
 • Tailanda (1)Tailanda (1)tailanda
 • Turcia (1)Turcia (1)turcia

Scoli participante - Canada

Elevii interesati sa locuiasca in mijlocul naturii ar putea fi atrasi de spatiile deschise si de minunatele peisaje oferite de teritoriul vast si variat al Canadei.
Datorita istoriei Canadei, elevii care studiaza intr-o scoala canadiana pot experimenta o varietate de culturi diferite, fiind in acelasi timp avantajati de utilizarea celor doua limbi nationale, engleza si franceza.

Page updated 01 AUG 2017

 • descrierea completa a scolii

  Appleby College

  Appleby College este o scoala coeducationala din Ontario, Canada, fondata in 1911, unde fiecare elev isi dezolta potentialul in gandirea critica, rezolvarea creativa a problemelor ca cetatean global. Angajamentul colegiului este acela de a oferi o experienta educationala exceptionala - de la un curriculum variat la oportunitati unice de dezvoltare a individului. Scoala ofera un mediu de invatare excelent, care stimuleaza excelenta academica alaturi de antrenamentul atletic si exprimarea creativa, cu oportunitati de implicare in viata comunitatii, atat in interiorul cat si in afara salii de clasa, si de dezvoltare a abilitatilor de lider. Appleby College are aproximativ 700 de elevi, care provin din 30 de tari din jurul lumii si promoveaza respectarea diferentei, creand un mediu de invat (...)

 • descrierea completa a scolii

  Bodwell High School

  Bodwell High School isi propune sa ofere elevilor de peste tot un mediu divers din punct de vedere cultural si sa inlesneasca dezvoltarea lor ca persoane active in invatare si cetateni echilibrati, care sa contribuie pozitiv la mediul inconjurator. Scoala se afla in Vancouver, un oras cosmopolit, caracterizat de o atmosfera prietenoasa si toleranta si inconjurat de ocean, munti, paduri si plaje, combinand frumusetea naturii cu entuziasmul urban.  Programele academice sunt urmatoarele: Clasele 8 - 12: directionarea elevilor pe calea academica adecvata; materiile principale sunt: limbi straine, matematica, studii sociale, stiinte, arte, abilitati practice, plus o gama variata de cursuri optionale. University Placement: consiliere si ghidare pentru admiterea la universitate. Academi (...)

 • descrierea completa a scolii

  Bond International College

  Bond International College este unul dintre cele mai importante colegii internationale din Canada, cu elevi din toata lumea. Principiile de baza sunt angajament, progres si succes. Colegiul se angajeaza sa sporeasca potentialul fiecarui student prin oferirea unui mediu excelent si sigur pentru invatare si dezvoltare. Personalul colegiului se centreaza pe progresul elevului ca persoana, asigurand un echilibru sanatos intre invatare si experienta de viata. Eforturile colegiului se vad in rezultatele elevilor, acestia aplicand cu succes la importante universitati din Canada. Bond International College se afla in Toronto, cel mai mare oras din Canada, fiind considerat al 5-lea cel mai popular oras din America de Nord. Localizat pe malul de nord-vest al Lacului Ontario, Toronto este un oras co (...)

 • descrierea completa a scolii

  Bronte College (IB School)

  Infiintat in anul 1974, Bronte College este un colegiu mixt, in regim boarding, frecventat de elevi intre 2 si 18 ani. Colegiul este deschis spre diversitate si multiculturalism, propunandu-si sa sprijine dezvoltarea elevilor la potentialul lor maxim si sa ii pregateasca pentru universitatile de top de peste tot din lume.  Colegiul este localizat in orasul Mississauga, din provincia Ontario. Aflat pe malul Lacului Ontario, orasul se afla in apropierea a cinci aeroporturi internationale, dintre care cel mai aproape e la 18 km distanta - Toronto Pearson International Airport, cel mai popular aeroport din Canada, cu peste 30 milioane de pasageri anual.    Bronte College ofera urmatoarele programe academice:   Advanced Placement (AP) - cursuri la nivel universitar inca (...)

 • descrierea completa a scolii

  Nancy Campbell Institute

  Nancy Campbell Collegiate Institute (NCCI) este o institutie de invatamant pre-universitar din Canada, ce ofera facilitati de studiu de tip boarding pentru elevi din toate colturile lumii. Educatia la NCCI se bazeaza pe doi piloni fundamentali: excelenta academica si dezvoltare morala. Excelenta academica este urmarita prin curriculum-ul scolar extrem de provocator ce ofera elevilor oportunitatea de a se dezvolta la nivel optim din punct de vedere intelectual, intr-un mediu de invatare suportiv. In ceea ce priveste cel de-al doilea pilon, cei de la NCCI considera ca scoala este locul in care se formeaza si se dezvolta caractere. Astfel, educatia pentru dezvoltare morala este intens valorizata, obiectivul fiind acela de a oferi elevilor instrumentele necesare formarii unei tinute (...)

 • descrierea completa a scolii

  Ridley College (IB School)

  Fondat in anul 1889, Ridley College este un colegiu mixt (co-educational), ce scolarizeaza 636 de elevi, 31 de tari fiind reprezentate de cei 204 de elevi proveniti din mediul international. Colegiul este localizat in orasul St. Catharines din provincia Ontario, acesta fiind cel mai mare oras din regiunea Cascadei Niagara. Bucurandu-se de privelistea minunata a Lacului Ontario si a raului Niagara, supranumit si “Orasul Gradina” datorita celor peste 400 hectare de gradini, parcuri si spatii verzi, orasul are propriul aeroport international - St. Catharines/Niagara District Airport.    In ceea ce priveste pregatirea academica din cadrul colegiului, numarul elevilor dintr-o clasa nu depaseste 18, ceea ce permite acordarea atentiei cuvenite din partea profesorilor si o (...)

 • descrierea completa a scolii

  St. Andrew's College

  Infiintata in 1899, St. Andrew's College este o scoala de baieti, scolarizand aproximativ 500 de elevi, dintre care jumatate sunt cazati in campusul colegiului. Absolventii St. Andrew's College aleg sa-si continue studiile la universitati de top din Canada, Statele Unite sau Europa. Scoala este localizata in Toronto, cel mai mari oras din Canada, fiind considerat al 5-lea cel mai popular oras din America de Nord. Localizat pe malul de nord-vest al Lacului Ontario, Toronto este un oras cosmopolit, cu numeroase atractii din toate domeniile: arhitectura, evenimente culturale, sport, etc.  In ceea ce priveste pregatirea academica, elevii pot urma cursuri din urmatoarele domenii: Afaceri, IT, Drama, Limba engleza, Geografie, Consiliere in cariera, Sanatate si Educatie Fizica, Istorie si (...)

Dintre scoli

Felsted School (IB School)
Stabilita in 1564, in Felsted, Essex, Felsted School primeste cu bratele deschise elevii internationali si valorifica diversitatea, avand cateva calitati importante care o plaseaza printre scolile private de top din Marea Britanie: - rezultate academice excelente - clase cu numar mic de elevi - locatie sigura, campusul intinzandu-se pe o suprafata de 32 hectare - facilitati sportive excel (...) descrierea completa a scolii