Toate scolile
Select one...
 • Selectati taraSelectati tara...
 • Australia (2)Australia (2)australia
 • Austria (3)Austria (3)austria
 • Canada (7)Canada (7)canada
 • Cehia (1)Cehia (1)cehia
 • China (1)China (1)china
 • Cipru (1)Cipru (1)cipru
 • Elvetia (14)Elvetia (14)elvetia
 • Franta (5)Franta (5)franta
 • Germania (10)Germania (10)germania
 • Irlanda (0)Irlanda (0)irlanda
 • Italia (1)Italia (1)italia
 • Marea Britanie (71)Marea Britanie (71)marea_britanie
 • Noua Zeelanda (4)Noua Zeelanda (4)noua_zeelanda
 • Portugalia (1)Portugalia (1)portugalia
 • Romania (0)Romania (0)romania
 • Singapore (0)Singapore (0)singapore
 • Spania (3)Spania (3)spania
 • Statele Unite (14)Statele Unite (14)statele_unite
 • Tailanda (1)Tailanda (1)tailanda
 • Turcia (1)Turcia (1)turcia

Scoli participante - Elvetia

 • descrierea completa a scolii

  Aiglon College (IB School)

  Aiglon College este un colegiu situat la inaltimea de 1.200 metri in Alpii elvetieni. Infiintat in anul in 1949 si intinzandu-se pe o suprafata de 6 hectare, colegiul scolarizeaza elevi cu varsta intre 9 si 18 ani, unii fiind day students, iar 320 dintre acestia locuind in campus (boarders). Viata la Aigon are un orar ocupat si e plina de provocari. Programul educational este construit pe un curriculum academic destinat sa alimenteze potentialul fiecarui copil, ingrijire pastorala si experiente unice in afara salii de clasa. Programe de studiu Junior School (9 - 13 ani) – curricumul este echilibrat intre studiul limbii engleze, matematica si stiinte, cu scopul de a asigura o baza pentru anii ulteriori. In primii doi ani (9-11 ani), curriculumul este bilingv, in limbile e (...)

 • descrierea completa a scolii

  Brillantmont (IB School)

  Brillantmont International School este o scoala boarding pentru baieti si fete cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani. Oferta educationala a scolii este bogata si cuprinde programe academice predate in limba engleza, ce ofera acces la o gama larga de universitati din intreaga lume. Cu 150 de elevi din peste 40 de nationalitati diferite, Brillantmont este o scoala cu adevarat internationala ce pune un accent deosebit pe diversitate culturala, atat in programele academice, cat si in activitatile extracurriculare.  Inca de la infiintarea sa in 1882, Brillantmont se poate mandri cu atmosfera sa familiala, ce ofera securitate si caldura, incurajand fiecare elev in atingerea propriului potential. Localizare Brillantmont International School este situata in Lausanne, Elvetia. Lausanne este (...)

 • descrierea completa a scolii

  Champittet College (IB School)

  Colegiul Champittet are o lunga istorie in educatia pentru toate varstele, de la gradinita pana la terminarea liceului. Misiunea colegiului este de a incuraja elevii sa se dezvolte si sa isi cultive talentele, Champittet fiind "o scoala pentru viata". Programe de studiu Junior School (clasele 1-4) - se studiaza engleza, franceza, aritmetica, istoria si geografie, stiinta, educatie fizica si se organizeaza activitati creative. Educatia este bilingva (engleza, franceza) pentru a antrena elevii sa studieze in ambele limbi. Secondary School (clasele 5 -12) - educatia bilingva este obligatorie pana in clasa a 7-a. Pentru ciclul de liceu (9 - 12), elevii pot alege intre a se orienta catre obtinerea urmatoarelor diplome: Swiss Maturite - obtinerea diplomei presupun (...)

 • descrierea completa a scolii

  College du Leman (IB School)

  Infiintata in 1960, College du Leman este o scoala de tip boarding situata in Versoix (localitate unde a trait regele Mihai in exil), pe malul Lacului Leman, la 9 km de centrul Genevei. Avand ca principal obiectiv atingerea excelentei in educatie si focalizandu-se pe potentialul de dezvoltare si nevoile fiecarui elev in parte, College du Leman scolarizeaza la aceasta ora in limba engleza si franceza aproximativ 2200 de elevi reprezentand peste 120 de nationalitati din intreaga lume. College du Leman s-a alaturat recent unui consortiu international de colegii exceptionale, consortiul Meritas, ce are ca principal obiectiv maximizarea potentialului elevilor si dezvoltarea unei educatii de varf la nivel preuniversitar. Toate scolile din cadrul acestui consortiu impartasesc aceleasi angajament (...)

 • descrierea completa a scolii

  ENSR Lausanne (IB School)

  Ecole Nouvelle de la Suisse Romande este o scoala privata co-educationala (pentru baieti si fete), ce are statut de organizatie non-profit. Fiind fondata in 1906, ENSR si-a construit timp de aproape un secol o reputatie formidabila, numarandu-se si astazi printre cele mai renumite scoli boarding elvetiene. Calitatea educatiei la Ecole Nouvelle de la Suisse Romande se bazeaza pe respectarea principiilor enuntate de fondatorul scolii, Edouard Vittoz: "tinteste sa valorizezi individualitatea, interpretand programele scolare cu flexibilitate si promovand colaborarea deschisa". Trei componente sunt esentiale si caracterizeaza actul educational la ENSR: - calitatea predarii: este asigurata prin corpul profesoral inalt calificat si suportiv, dedicat stabilirii unor relatii de increder (...)

 • descrierea completa a scolii

  Institut auf dem Rosenberg

  Institut auf dem Rosenberg a fost fondat in 1889. Scoala are 300 de elevi de 40 de nationalitati diferite, dintre care 260 locuiesc in campus. Scoala are misiunea de a-i educa pe elevi pentru viata de zi cu zi, pentru a-si indeplini obligatiile academice, pentru a se integra in comunitate si pentru a sti cum sa actioneze in situatii conflictuale. Tinerii invata ce inseamna o viata independenta intr-un mediu international, sub incurajarea si atenta supraveghere a profesorilor si personalului scolii. Programe de studiu German Abitur (curriculum german) Diploma de studii Abitur este recunoscuta international si se obtine in urma a ceea ce s-ar putea numi bacalaureatul german. Sesiunea de examinare de la sfarsitul clasei a 12-a presupune 4 probe scrise (germana; matematica; prima l (...)

 • descrierea completa a scolii

  Institut Monte Rosa

  Infiintata in 1874, Institut Monte Rosa este o scoala mixta, pentru elevi cu varsta intre 9 si 19 ani. Avand ca motto: “Virtute prin munca”, scoala promoveaza bunele maniere, respectul pentru ceilalti, spiritul de cooperare, dorinta de a face bine altora, onoarea, initiativa si, nu in ultimul rand, disciplina.  Institut Monte Rosa este localizat in Montreux, pe Lacul Geneva, la poalele Muntilor Alpi, bucurandu-se de privelisti minunate si numeroase atractii culturale.    Scoala ofera pregatire academica de inalta calitate. Clasele mici, intre 2 si 10 elevi, asigura atentia totala a profesorilor asupra elevilor si o educatie personalizata intr-un mediu international de invatare. Cursurile sunt tinute in limba engleza. Pregatirea elevilor se centreaza pe admiter (...)

 • descrierea completa a scolii

  John F. Kennedy International School

  John F. Kennedy International School ofera un mediu de invatare vesel, sigur, provocator si grijuliu, unde centrarea e pe un program de invatare excelent si echilibrat care dezvolta elevi increzatori in ei insisi, de succes si cu setari mentale internationale.  Scoala se afla in Saanen, Gstaad, un frumos sat din Bernese Oberland, partea de sus a cantonului Bern din Elvetia. Elevii invata si dorm in cladiri elvetiene traditionale si istorice, scoala gazdiund numai 25 de fete si baieti.    Programe de studiu   Primary School (4 - 10 ani) - cu clase de maxim 16 elevi, unde acestia studiaza franceza ca a doua limba, fiind introdusa si germana.   Middle School (11 - 14 ani) - ofera pregatire academica riguroasa.   Secondary School (14 - 16 ani) - cursuri I (...)

 • descrierea completa a scolii

  Lemania College (IB School)

  Cu peste 100 de ani de excelenta elvetiana in educatie, Lemania College Lausanne este un colegiu certificat atat national cat si international, oferind mediul perfect pentru obtinerea celor mai bune rezultate in urma unei experiente de invatare.  Componentele cheie ale procesului de invatare sunt proiectele (aplicarea practica a cunostintelor), intelelegerea faptului ca educatia este un proces care dureaza toata viata, acceptarea ideilor celorlalti, asumarea responsabilitatii prntru propriile actiuni, vorbirea la nivel avansat a limbilor straine si utilizarea eficienta a surselor de informare. Astfel, rolul colegiului ca institutie de invatamant trece dincolo de cunostintele academice si are ca scop formarea unor elevi care sa aduca o contributie vizibila societatii locale si globale (...)

 • descrierea completa a scolii

  Leysin American School (IB School)

  Fondata in 1960, Leysin American School gazduieste elevi cu varsta intre 12 si 18 ani, aproximativ 350 la numar, din peste 60 de tari. Misiunea declarata a scolii este de a dezvolta cetateni ai lumii inovativi si responsabili. Principiile de la Leysin American School sunt punerea elevilor pe primul loc, recunoasterea profesorilor ca factori-cheie in dezvoltarea elevilor, leadership inspirat, acordarea celor mai eficiente sisteme de suport si imbunatatiri academice continue.  Localizata in Leysin, din Alpii Elvetieni, la 2 ore de Geneva, scoala dispune de facilitati excelente: doua campusuri (Belle Epoque si Savoy, cu camere de 2 si 3 elevi), 12 cladiri pentru desfasurarea diferitelor activitati, centru media, teatru, centru de arte, doua biblioteci, sala de sport si fitness, teren de (...)

 • descrierea completa a scolii

  Lyceum Alpinum Zuoz (IB School)

  Lyceum Alpinum Zuoz este o scoala boarding internationala cu o istorie bogata ce se intinde peste 100 de ani si care gazduieste la momentul actual peste 220 de elevi boarding din peste 30 de nationalitati din toata lumea si aproximativ 100 de elevi locali. Cei peste 300 de elevi ai scolii studiaza intr-unul din programele din oferta educationala pusa la dispozitie, printre care se numara: IB - Bacalaureatul International, Swiss Matura - Bacalaureatul Elvetian Abitur - Bacalaureatul German Lyceum Alpinum Zuoz se plaseaza printre scolile boarding de top din Europa. Absolventii studiaza la cele mai bune universitati din lume. Rezultatele lor exceptionale sunt produsul unei filosofii a scolii numita "Spirit of Zuoz" care pune accent pe dezvoltarea si punerea (...)

 • descrierea completa a scolii

  Pre Fleuri (Prep School)

  Infiintata in 1948, Scoala Internationala Pre Fleuri isi propune sa ghideze elevii cu varsta intre 3 si 13 ani spre dezvoltarea armonioasa a personalitatii lor. Dezvoltarea cunoasterii reprezinta fundatia pentru o viata implinita, astfel elevii isi imbogatesc cunostintele academice si, in acelasi timp, cunostintele in legatura cu modul in care sa isi traiasca viata, fiindu-le insuflate de catre scoala puternice valori umaniste. Scoala Internationala Pre Fleuri este localizata in localitatea Villars-sur-Ollon, in inima Alpilor Elvetieni, la 1.200 m altitudine, bucurandu-se de o minunata panorama. Scoala se afla la o ora si jumatate de Geneva, aici fiind si cel mai apropiat aeroport. De asemenea exista un tren care circula din 30 in 30 de minute spre Aigle, iar de acolo se poate lua un taxi (...)

 • descrierea completa a scolii

  Surval Montreux (Girls)

  Surval Montreux este o scoala internationala pentru tinere fete, cu internat, singura de acest gen din Elvetia. Tinere din intreaga lume au ocazia sa studieze impreuna si sa devina independente dezvoltandu-si propria personalitate. La terminarea scolii, absolventele sunt pregatite atat pentru viata profesionala cat si pentru viata personala. Bazele sunt puse pentru ca tinerele fete sa aiba o educatie solida ce le va garanta succesul in orice vor intreprinde ulterior. Scoala a fost infiintata in 1961 si era initial numita Pension Surval. Numele Mont Fleuri a fost adaugat dupa mutarea in splendida cladire a fostului hotel cu acelasi nume, iar acum se numeste Surval Montreux. Cladirea a suferit transformari importante si este acum renovata si dotata corespunzator. Localizar (...)

 • descrierea completa a scolii

  TASIS (IB School)

  The American School in Switzerland (TASIS) este o scoala boarding de prestigiu ce face parte dintr-o familie de scoli internationale, impreuna cu TASIS United Kingdom. TASIS Switzerland ofera tinerilor elevi de toate nationalitatile o comunitate educationala care pune accent pe excelenta academica si pe valori precum intelegerea mutuala si toleranta culturala. Conform viziunii intemeietorului scolii, Mrs. Crist Fleming, educatia TASIS se concentreaza pe transmiterea patrimoniului cultural a civilizatiilor lumii: creatiile, traditiile si idealurile trecutului sunt transformate in motor motivational pentru prezent si speranta pentru viitor. Cautand echilibrul dintre dorinta de cunoastere si dragostea pentru intelepciune, dezvoltarea abilitatilor pentru o invatare continua pe parcursul viet (...)

Dintre scoli

Old Swinford Hospital
Fondata in anul 1.670, Old Swinford Hospital este o scoala de baieti cu varsta intre 11 si 18 ani, ce ofera educatie la standarde inalte, cu clase mici, profesori dedicati si personal implicat in bunastarea elevilor, fiind cea mai performanta scoala din regiune.  Old Swinford Hospital se afla in Stourbridge, un oras din West Midlands cunoscut pentru productia de sticla, care a inceput prin a (...) descrierea completa a scolii