Toate scolile
Select one...
 • Selectati taraSelectati tara...
 • Australia (2)Australia (2)australia
 • Austria (3)Austria (3)austria
 • Canada (7)Canada (7)canada
 • Cehia (1)Cehia (1)cehia
 • China (1)China (1)china
 • Cipru (1)Cipru (1)cipru
 • Elvetia (14)Elvetia (14)elvetia
 • Franta (5)Franta (5)franta
 • Germania (10)Germania (10)germania
 • Irlanda (0)Irlanda (0)irlanda
 • Italia (1)Italia (1)italia
 • Marea Britanie (71)Marea Britanie (71)marea_britanie
 • Noua Zeelanda (4)Noua Zeelanda (4)noua_zeelanda
 • Portugalia (1)Portugalia (1)portugalia
 • Romania (0)Romania (0)romania
 • Singapore (0)Singapore (0)singapore
 • Spania (3)Spania (3)spania
 • Statele Unite (14)Statele Unite (14)statele_unite
 • Tailanda (1)Tailanda (1)tailanda
 • Turcia (1)Turcia (1)turcia

Scoli participante - Germania

 • descrierea completa a scolii

  Berlin Brandenburg (IB School)

  Berlin Brandenburg International School (BBIS) este o scoala boarding cu predare in limba engleza, ce isi propune sa ofere elevilor sai un mediu educational complex, provocator, care sa incurajeze totodata dezvoltarea valorilor precum diversitate, respect, empatie si life-long learning.  Curricula actuala a BBIS propune atat o stimulare academica puternica, cat si o mare varietate de experiente educationale in afara clasei de studiu.  Una din valorile de baza promovate de BBIS este diversitatea. Elevii sunt invatati sa respecte parerile, valorile si traditiile celorlalti. Mediul de invatamant este unul al intelegerii fata de ceilalti, lucru care se reflecta in relatiile dintre colegi in cadrul scolii. Toti membrii comunitatii BBIS sunt incurajati sa urmareasca atingerea excelent (...)

 • descrierea completa a scolii

  Birklehof

  Fondata in 1932, Birklehof are ca si concept central “scoala vietii”. Scopul principal al scolii e sa ajute elevii sa se descopere pe ei insisi, sa-si dezvolte abilitatile si sa-si imbunatateasca punctele tari, in acelasi timp tinand cont de limitarile lor si reglandu-si expectantele in functie de acestea. Este un model de educatie holistica, scoala acoperind toate domeniile dezvoltarii unei personalitati armonioase. Tinand cont de centrarea pe educatia holistica, elevii au program obligatoriu de sport. Fiind aproape de Padurea Neagra pot sa aleaga intre drumetii, mersul cu bicicleta, inot, canoe sau ciclism montan. Pe langa acestea, exista si posibilitatea practicarii sporturilor traditionale: volei, baschet, hockey, rugbi, nelipsind nici posibilitatea de a juca gol (...)

 • descrierea completa a scolii

  Landheim Schondorf

  Fondata in 1905 de catre parintele reformei pedagogice, Julius Lohmann, dupa conceptia “Fa-o tu singur!” (Do it yourself!), Landheim Schondorf se centreaza pe ideea ca elevii inca de la varste fragede ar trebui sa isi asume responsabilitati care sa ii pregateasca sa devina cetateni maturi si de baza. Landheim Schondorf se afla la 35 km in afara orasului Munich (la 45 minute de aeroport cu masina sau cu trenul), in inima localitatii Schondorf, avand un campus cu o suprafata de 10 hectare, situat pe partea de vest a Lacului Ammer (germ. Ammersee), ceea ce ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice, precum si a sporturilor de munte datorita proximitatii cu Alpii.   Printre principiile scolii se numara gasirea armoniei intre traditional si modern, educatia cooperat (...)

 • descrierea completa a scolii

  Lindenberg School

  Fondata in 1920, Lindenberg School este o scoala publica ce cuprinde clase de gimnaziu si liceu tehnologic, fiind localizata in orasul Lindenberg, al doilea oras din districtul Lindau, Bavaria. Cel mai apropiat aeroport se afla la aproximativ 40 minute distanta, in Friedrichshafen. Materiile studiate sunt urmatoarele: biologie, chimie, religie, limba latina, limba germana, limba spaniola, limba engleza, arta, dreptul in afaceri. Printre activitatile sportive, sporturile de iarna in Alpi sunt preferatele elevilor.  Printre activitatile interdisciplinare se numara formatia de jazz a scolii, orchestra, cor, diferite grupuri de lucru, training practic, in special in domeniul economiei si dreptului, meditatii pentru elevii mai mici. De asemenea, scoala organizeaza excursii in orase precu (...)

 • descrierea completa a scolii

  Salem School (IB School)

  Salem School este o scoala boarding (internat) din Germania cu o bogata traditie educationala. Scoala a fost infiintata in 1920 de catre Kurt Hahn si Printul Max of Baden, fiind condusa inca de la inceput de o serie de principii formulate sub denumirea de “Cele 7 Legi din Salem”. Acestea exprima principiile educatiei care au servit ca baza valorica scolii de la infiintarea acesteia si pana in prezent. Cele 7 Legi din Salem sunt urmatoarele: 1. Oferirea oportunitatii tinerilor de a se descoperi pe ei insisi si de a infrunta dificultatile vietii 2. Oferirea oportunitatii tinerilor de a experimenta atat victoria cat si infrangerea 3. Instruirea tinerilor in a pune binele comun deasupra intereselor si ambitiilor personale 4. Instruirea tinerilor in a-si face timp pentru tacere (...)

 • descrierea completa a scolii

  Schloss Neubeuern

  Schloss Neubeuern a fost fondata in anul 1925 si isi desfasoara activitatea in castelul cu acelasi nume din Sudul Bavariei. Scoala are aproximativ 200 de elevi, majoritatea locuind in campus. Schloss Neubeuern combina valorile traditionale cu nevoia de schimbare din societatea actuala. Este o scoala cu standarde inalte de calitate si are ca scop pregatirea tinerilor pentru o viata de succes si o constiinta internationala. De asemenea, scoala isi incurajeaza absolventii sa pastreze legatura si dupa terminarea studiilor. Schloss Neubeuern ofera elevilor o educatie in pas cu tehnologiile de ultima ora. De asemenea, elevii sunt familiarizati cu lumea afacerilor, prin vizite la companii, video - conferinte si discutii organizate cu absolventii scolii. Scoala este situata langa localitatea Ro (...)

 • descrierea completa a scolii

  St. George's (IB School)

  St. George’s School Cologne este o scoala privata mixta pentru elevi cu varsta intre 11 si 18 ani, fiind prima scoala boarding internationala britanica din Germania, urmand curricula din Anglia si Tara Galilor.    Scoala este localizata in Cologne (Koln), al patrulea cel mai mare oras din Germania (dupa Berlin, Hamburg si Munich) si unul dintre cele mai vechi orase din Germania, avand nenumarate atractii culturale si istorice. Metropola se afla pe ambele maluri ale raului Rin, fiind populata de mai mult de un milion de locuitori si avand propriul aeroport international (Cologne/Bonn Airport - CGN).   Nu exista termen limita pentru admitere, elevii fiind acceptati pe tot parcursul anului scolar. Odata ajuns la St. George’s School Cologne, fiecare elev are un t (...)

 • descrierea completa a scolii

  Urspring School

  Fondata in 1930, Urspring School se incadreaza in traditia comunitatii rurale germane si a educatiei progresive. Invatarea si predarea fac parte din viata colectiva, scoala promovand dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor practice, umanitatea si abilitatile creative, sprijinind copiii si adolescentii (9 - 18 ani) in dezvoltarea deprinderilor de viata individuale. Scoala se afla la 25 km de orasul Ulm, situat pe Dunare, avand o mare incarcatura si importanta istorica si fiind locul de nastere al lui Albert Einstein. Ulm este un important centru economic datorita industriilor variate, dar si un centru cultural cu biblioteca publica avand perte 480.000 de volume, cu mai multe teatre si cu orchestra filarmonica.   Urspring School este frecventata de aproximativ 260 de elevi, existan (...)

 • descrierea completa a scolii

  Wittgenstein School

  Fondata in 1954, Wittgenstein School ofera o educatie de calitate, avand ca principii de baza faptul ca elevii care se simt confortabil invata mai bine, iar succesul inspira viata si consolidarea comunitatii.  In afara de valorificarea abilitatilor individuale, scoala promoveaza si folosirea acestora in scopul coeziunii grupului de elevi. In grup, elevii experientiaza succes si recunoastere, invatand astfel sa fie independenti si responsabili. Tot in grup, elevii invata sa fie respectuosi si toleranti cu ceilalti, calitati esentiale in viata adulta ce urmeaza.     Profesorii experimentati combina valorile traditionale cu metodele moderne de invatare si predare. Clasele multifunctionale, dotate cu aparatura tehnica, permit folosirea optima a metodelor media. Cursurile de r (...)

 • descrierea completa a scolii

  Zinzendorf School

  Zinzendorf School se ghideaza dupa spusele lui John Amos Comenius: “invata totul in profunzime pe toata lumea”, ceea ce inseamna respectarea unicitatii fiecarui elev, valorificarea si promovarea abilitatilor lui pentru a putea duce o viata independenta responsabila. Zinzendorf School este localizata in Königsfeld (tradus "Campul Regelui"), cam la o ora distanta de Stuttgart si Zurich (Elvetia), cu Padurea Neagra si Dunarea aproape. Este un orasel incarcat de istorie, cu atractii culturale diverse si cu un climat benefic sanatatii. Fondata in 1809 ca “institut pentru fete” (acum Casa Dorothea Erdmuth) si mai tarziu, in 1813, adaugand si “institutul pentru baieti”, In fiecare an scoala gazduieste aproximativ 200 elevi, in 4 case diferite ( (...)

Dintre scoli

American Academy
American Academy este o scoala de elita din Cipru ce ofera educatie de calitate bazata pe sistemul cadru al "English National Curriculum" adaptat nevoilor si intereselor elevilor internationali si dedicat sprijinului dezvoltarii potentialului personal si academic. Filosofia comunitatii educationale a celor de la American Academy, se axeaza pe un vechi motto grecesc, "intelepciune i (...) descrierea completa a scolii