Toate scolile
Select one...
 • Selectati taraSelectati tara...
 • Australia (2)Australia (2)australia
 • Austria (3)Austria (3)austria
 • Canada (7)Canada (7)canada
 • Cehia (1)Cehia (1)cehia
 • China (1)China (1)china
 • Cipru (1)Cipru (1)cipru
 • Elvetia (14)Elvetia (14)elvetia
 • Franta (5)Franta (5)franta
 • Germania (10)Germania (10)germania
 • Irlanda (0)Irlanda (0)irlanda
 • Italia (1)Italia (1)italia
 • Marea Britanie (71)Marea Britanie (71)marea_britanie
 • Noua Zeelanda (4)Noua Zeelanda (4)noua_zeelanda
 • Portugalia (1)Portugalia (1)portugalia
 • Romania (0)Romania (0)romania
 • Singapore (0)Singapore (0)singapore
 • Spania (3)Spania (3)spania
 • Statele Unite (14)Statele Unite (14)statele_unite
 • Tailanda (1)Tailanda (1)tailanda
 • Turcia (1)Turcia (1)turcia

Scoli participante - Statele Unite

Datorita popularitatii televiziunii si a industriei filmului din Statele Unite, multi elevi si studenti au avut deja contact cu unele dintre cele mai populare locuri si obiceiuri de acolo. Diversitatea experientelor culturale si educationale ce se ofera sunt, totusi, o surpriza. Studentii interesati sa vina in SUA au multe optiuni pentru a alege cursurile si unde vor locui.

In Statele Unite ale Americii, cuvantul school descrie orice loc in care se invata. La cinci sau sase ani, cei mai multi copii incep primary school. Apoi merg la secondary school care cuprinde middle school sau junior high school si senior high school, cel mai adesea numit simplu high school. Elevii de liceu sunt numiti freshman (clasa a IX-a), sophomore (clasa a X-a), junior (clasa a XI-a) si senior (clasa a XII-a). Aceleasi deunumiri sunt folosite si in sistemul universitar.

Page updated 01 AUG 2017

 • descrierea completa a scolii

  CATS Academy Boston

  Cu peste 60 de ani de experienta in pregatirea elevilor internationali pentru cele mai prestigioase universitati din lume, CATS Academy Boston implementeaza aceleasi principii ca si scolile - surori din Marea Britanie (CATS Colleges  - Cambridge, Canterbury si Londra).    Colegiul este localizat in Boston, un oras metropolitan, unul dintre cele mai vechi orase din S.U.A., incarcat cu istorie si cultura, fiind centru international pentru educatia inalta si medicina, de asemenea, considerat lider international in inovatie.    Educatia oferita de colegiu se bazeaza pe cunoasterea fiecarui elev si croirea unui plan individual de studiu, care sa se preteze pe interesele si abilitatile fiecaruia, astfel locul la universitate este garantat. Elevii beneficiaza de un co (...)

 • descrierea completa a scolii

  Cheshire Academy (IB School)

  Fondata in 1794, Cheshire Academy pregateste elevii pentru admiterea la universitatile din Ivy League. Aici elevii isi dezvolta gandirea critica, abilitatile de comunicare si cooperare, precum si rezolvare creativa de probleme. Cheshire Academy apreciaza elevii proveniti din medii diferite si le ofera o paleta larga de optiuni. Astfel, ei pot studia informatica si actorie, scrima si design tehnologic, isi pot urma pasiunile si se pot implica si in comunitate. Scoala este localizata in Cheshire, Connecticut, la 20 minute de New Haven si Heartford, elevii in regim de internat reprezentand doua treimi din numarul total al elevilor, fiind cazati in 5 camine. Acestia au numeroase oportunitati de activitati de weekend: vizite locale, restaurante, evenimente culturale, teatru, etc. Pe langa (...)

 • descrierea completa a scolii

  EF Academy (IB School)

  EF Academy face parte din EF Education First, cea mai importanta organizatie de scoli private din lume, cu sediul central in Elvetia. Cu o experienta de aproape 50 ani si cu reprezentati din peste 60 tari,  in timpul celor 4 ani de liceu (clasele 9 - 12), EF Academy dezvolta oameni increzatori, independenti si capabili, care sunt gata pentru succes in domenii precum: medicina, afaceri, inginerie si finante.   Printre caracteristicile de baza ale EF Academy se numara rezultatele excelente obtinute de elevi - peste 90 % dintre absolventi ajung la universitatea ce ocupa locul I pe lista lor, curriculum-ul personalizat,  locatia excelenta si facilitatile moderne pentru asigurarea unei invatari eficiente, personalul didactic inalt calificat, gama variata de activitati extra curr (...)

 • descrierea completa a scolii

  Florida Air Academy

  Infiintata in 1961, Florida Air Academy (F.A.A.) este un colegiu boarding co-educational de top din Statele Unite ce scolarizeaza la aceasta ora peste 300 de studenti din peste 20 de tari, printre care se numara tarile europene, America de Sud, Caraibe, Africa, Rusia, Japonia, China si Corea. Inca din 1978, absolventii colegiului au o rata de 100% de admitere in universitati din Statele Unite si din intreaga lume. Viata scolara la Florida Air Academy nu este decat pentru acei elevi care aspira la atingerea excelentei si care sunt pregatiti pentru provocari maxime din punct de vedere intelectual si sportiv. Colegiul se mandreste cu faptul ca isi pregateste elevii pentru a fi competitivi intr-o lume a competiei, acestia bucurandu-se in acelasi timp de o gama variata de activitati de petrecer (...)

 • descrierea completa a scolii

  Hamline International

  Hamline, St. Paul, Minnesota, Missisipi, Minneapolis, Hamline University, creditele obtinute fiindu-le recunoscute. Elevii sunt cazati in familii gazda iar la absolvirea clasei a 12-a, primesc diploma americana de absolvire a liceului, chiar daca au inceput scoala in clasa a 12-a la HIS. Costul programului: 23.500 USD pentru intregul an academic sau 12.750 USD pentru un semestru. Costul programului include: scolarizarea, cazarea si masa intr-o familie gazda, taxele de laborator, asigurarea medicala, transportul la si de la scoala. Elevii exceptionali au sansa sa aplice pentru burse partiale. Mai jos puteti viziona un scurt film despre Hamline. Page updated 12 JAN 2017 (...)

 • descrierea completa a scolii

  MacDuffie School

  MacDuffie School este o scoala boarding americana de traditie, ce pregateste elevi cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani pentru admiterea la universitati americane de top. Programa academica traditionala este imbogatita de metode interactive de invatare, precum discutii in clasa, proiecte de grup si sesiuni de tutorat pentru asistenta suplimentara. Pentru toate materiile sunt valabile cursuri de Advanced Placement sau Honours Programs. Scoala este echipata cu cele mai moderne instrumente de predare si ii incurajeaza pe elevi sa devina agenti activi in mediul scolar si in procesul de invatare. Localizare Scoala este situata intr-o zona frumoasa in mijlocul comunitatii rezidentiale Granby, Massachusetts si se bucura de proximitatea unor mari orase, fiind la 90 de minute de Boston si la 2 (...)

 • descrierea completa a scolii

  Mercersburg Academy

  Infiintata in 1836, Mercersburg Academy scolarizeasa 432 de elevi de ambele sexe, dintre care 365 sunt in regim boarding, 22 % provenind din mediul international (peste 30 de nationalitati). Scoala isi propune sa pregateasca tinerii pentru facultati din domenii diferite si pentru viata in comunitatea globala.  Localizat in Mercersburg, Pennsylvania, campusul scolii combina frumusetea naturala si arhitectura impunatoare cu rafinamentul de inalta tehnologie si se intinde pe o suprafata de 40 hectare, cuprinzand 30 de cladiri in care se tin cursurile, terenuri de sport, 9 case pentru cazarea elevilor, Muzeul McFadden Model Railroad, fiind asigurata paza non-stop. Facilitatile sportive includ: piscina, terenuri sportive, Squash Center, 14 terenuri de tenis, pista de atletism etc.  (...)

 • descrierea completa a scolii

  Newman School (IB School)

  Fondata in anul 1945, Newman School scolarizeaza 270 de elevi din zona orasului Boston si din 23 tari diferite, centrandu-se pe pregatirea lor pentru facultate, curriculum-ul fiind creat pentru a le oferi oportunitatea de a conecta educatia cu dezvoltatrea personala si de a descoperi conexiunea dintre credinta si ratiune. Elevii sunt motivati sa isi atinga potentialul, urmarind excelenta academica, constiinciozitatea sociala si responsabilitatea. Localizata in zona istorica Back Bay din Boston, Massachusetts, Newman School ofera elevilor oportunitatea de a partcicipa la evenimentele artistice si culturale deosebite, orasul fiind scena unor importante evenimente istorice (Revolutia Americana, Masacrul de la Boston, Boston Tea Party,  Battle of Bunker Hill si Siege of Boston) si modern (...)

 • descrierea completa a scolii

  Riverstone (IB School)

  Fondata in 1997, Riverstone International School scolarizeaza elevi internationali in clasele 9 - 12 si se centreaza pe pregatirea lor pentru Bacalaureatul International, avand la baza cinci stalpi - excelenta academica, intelegere internationala, comunitate si serviciu, lidership prin modelare si educatie in afara clasei. Riverstone International School este localizata in Boise, Idaho, inconjurata de privelisti minunate si in apropierea unor atractii precum Sun Valley, McCall, Tamarack, Hells Canyon, Craters of the Moon National Park, City of Rocks si Bruneau Hot Springs, iar orasele metropola San Francisco, Seattle, Portland si Los Angeles sunt usor accesibile cu ajutorul aeroportului din Boise.   Campusul scolii se intinde pe aproape 6 hectare, elevii beneficiind de sal (...)

 • descrierea completa a scolii

  Ross School

  Ross School a fost fondata in 1991 si este amplasata la 145 de km de New York (East Hampton si Bridgehampton). Scoala e minunat amplasata la extrema estica a peninsulei Long Island, inconjurata de privelisti si plaje magnifice. Atmosfera e linistita, aerul e curat, iar comunitatea locala este foarte prietenoasa. Scoala Ross este cu adevarat unica, o comunitate pentru invatatura dedicata pregatirii copiilor pentru ca ei sa participe ca cetateni informati la viata sociala a secolului XXI. Elevii acestei scoli studiaza o naratiune culturala globala care leaga trecutul de prezent. Ei dobandesc experienta lucrand in cooperare cu alti elevi din apropiere si de pe intregul glob pentru a lua in considerare si a rezolva probleme complexe utilizand cunostinte si abilitati din intreaga gama de disci (...)

 • descrierea completa a scolii

  St Timothy's School (IB School)

  Fondata in 1882 si fuzionata cu  Hannah More Academy in 1974, St. Timothy’s School scolarizeaza 157 de fete dintre care 110 sunt in regim de internat, iar 36 % dintre ele provin din mediul international. Motto-ul scolii este “Adevar fara frica”, St. Timothy’s School fiind prima scoala boarding din SUA care in 2006 a inceput sa ofere programul de Bacalaureat International.  In prezent St. Timothy’s School ofera doar programul de Bacalaureat International, iar limbile studiate includ latina, chineza, franceza si spaniola. Scoala isi propune sa ofere fiecarei fete oportunitatea de a-si atinge potentialul, de a-si descoperi talentele si de a se devolta armonios intr-un mediu in care este inteleasa, valorificata si in care interesul ii este intretinut co (...)

 • descrierea completa a scolii

  The Cambridge School of Weston

  Fondata in anul 1886, The Cambridge School of Weston este o scoala mixta, frecventata de aproximativ 335 de elevi din clasele 9 - 12 si post-absolvire, dintre care 90 sunt in regim boarding, proveniti si din mediul international (12 tari fiind reprezentate).  Misiunea scolii este de a oferi o educatie progresiva, ce pune accent pe invatarea de profunzime, relatiile de valoare si un program dinamic care inspira elevii sa se descopere pe ei insisi si care sunt contributiile lor la scoala, comunitate si lume.     Scoala este localizata la 19 km in afara orasului Boston, in Weston, cea mai bogata suburbie din acea zona, cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din statul Massachusetts. Campusul se intinde pe o suprafata de 26 hectare, incluzand cele patru case in care locuies (...)

 • descrierea completa a scolii

  The Hun School of Princeton

  Fondata in 1914 si localizata in Princeton, New Jersey, The Hun School of Princeton este o scoala privata mixta, frecventata de 614 elevi, dintre care 150 in regim boarding, veniti din toata lumea. Scoala se centreaza pe pregatirea elevilor pentru facultate, acestia avand la dispozitie 131 de cursuri. The Hun School of Princeton ofera o comunitatea diversificata care pune mare valoare pe pregatirea creativa si riguroasa, dezvolta caracterul, simtul comunitatii si valorile, sprijina elevii in dezvoltarea talentelor si intereselor lor, incurajeaza  dorinta de invatare, largirea orizontului cunostintelor si activitatilor, precum si realizarea potentialului maxim.       The Hun School of Princeton are urmatoarele programe academice:   Middle School (clasele 6 - 8; (...)

 • descrierea completa a scolii

  Washington Academy

  Scoala este Localizata in East Machias, Maine, Washington Academy scolarizeaza aproximativ 400 de studenti in fiecare an. Fiecare student nou este ajutat de un consilier si de un coleg sa isi aleaga cursurile, care pot fi din cadrul Centrului de Stiinta, Tehnologie, Inginerie si Matematica sau din cadrul Scolii de Studii in Stiinta sau chiar din Centrul de Tehnologii Aplicate.   Raportul profesori elevi este de 1 la 11, asa ca invatarea - predarea se desfasoara in mod eficient, elevii primind atentie individualizata, profesorii ajungand, de asemenea, sa cunoasca foarte bine elevii. Oferind peste 100 de cursuri, la nivele diferite, fiecare elev are sansa de a-si atinge potentialul. Pe langa pregatirea academica, Washington Academy ofera elevilor oportunitatea de a se dezvo (...)

Dintre scoli

St Michael's College
St. Michael's College este un colegiu international care gazduieste elevi cu varsta intre 14 si 18 ani, continuand traditia britanica de oferire a unei pregatiri academice excelente, punandu-se mare accent pe atentia acordata fiecarui elev in parte.  St. Michael's College se afla intr-o zona numita “Inima Angliei”, aproape de orasele Hereford si Worcester. Departe de zgomotul si (...) descrierea completa a scolii